П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Для декого прогулянка нічним містом закінчилася лікарнею

Для декого прогулянка нічним містом закінчилася лікарнею23 жовтня, близько четвертої ранку група осіб на грунті неприязних стосунків затіяла бійку. "Під роздачу" потрапив і випадковий перехожий, який вийшов купити у ларьку якихось дрібниць. Згодом до цієї групи приєдналася й інша, і тоді стало зовсім гаряче, адже хлопці, мотузячи одне одного, застосували холодну та травматичну зброю (ніж та пістолет з гумовими кулями).
Пригода сталася поблизу кафе "Отдых" по вул. Леніна, 43. Згодом їх запитали, що вони робили о такій пізній порі? Хлопці відповіли: гуляли нічним містом!
^ Реклама ^

"Сьогодні четверо осіб з пораненнями різної тяжкості перебувають у лікарні: хто – у хірургічному відділенні, дехто — в реанімаційному, — коментує пригоду Ігор Іванов, начальник Світловодського МВ. — У ту ніч її учасники (а їх було до 10 осіб) перебували у стані алкогольного сп’яніння. Обставини бійки з’ясовані, особи, які наносили тілесні ушкодження, встановлені, вживаються заходи з їх затримання".

Юних розбійників затримали
Наступного дня також сталася неприємна, для 40-річного мешканця Світловодська, пригода. На нього було скоєно розбійний напад із застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Сталося це близько 23-ої по вул. Павлова.

Протягом однієї доби правоохоронці встановили осіб, що скоїли напад, вилучили зброю та награбоване. Ними виявилися хлопці 16-17 років, а нагабоване майно — мобільний телефон та 4 гривні...

Тетяна Зима

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top