Вівторок, 23 квітня 2024
Спорт

Золота бронза

Отака вона - лисаківсько-королівська команда!Отака вона - лисаківсько-королівська команда!Перший солідний турнір і вже такі здобутки!
Якщо ще недавно баскетбольний тренер світловодської КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко) Володимир Лисак нахвалитися не міг непереможними своїми хлопцями 1994 року народження, то віднині до них додалася молода поросль 2000-2001 років народження…


Генеральною репетицією до скорого старту Чемпіонату України назвав тренер Лисак Кубок України з баскетболу серед хлопців названих років народження, який проходив з 19 по 23 жовтня у Кіровограді.

Особливу подяку за його організацію і бездоганне проведення він висловлює обласній Федерації баскетболу, а голові Кіровоградської ОДА Сергієві Ларіну — за всебічне сприяння цьому самому бездоганному проведенню.

Умови Кубка, зазначає тренер, були доволі жорсткими — 12 команд-учасниць було поділено на дві підгрупи. І вони, граючи за коловою системою, мали визначитись — хто увійде до фінальної четвірки. І світловодці, аби дочасно не пакувати валізи додому, перемогли і дніпродзержинців, і запорожців з ізмаїльцями та в придачу — господарів змагань. А от потужному БК "Мусон" із Севастополя таки поступилися. А то змагалися б за срібло, а то й — за золото.
"Але з першого разу, та ще й на такому турнірі вибороти бронзу — вже неабиякий здобуток!", — підкреслює Володимир Лисак.
І вони її таки вибороли — у несамовито напруженій грі з командою школи олімпійського резерву із Одеси Рахунок — 57:44. Почесне третє місце!

…Як завжди тренер, з доземним поклоном, віддає належне власникові ТМ "Королівський смак" Вікторові Королю — багаторічному генеральному спонсорові світловодських баскетболістів. Окрім іншого, наголошує Лисак, завдяки Королівській підтримці наші хлопці отримали у своє розпорядження фірмові м’ячі та екіпірувалися так, що й на світовий чемпіонат було б не соромно заявитись. Та з таким спонсором, переконаний тренер, у них все ще попереду.

Віталій АСАУЛЕНКО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top