П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Під час відпрацювання розкрито 11 злочинів, але у справі зникнення неповнолітнього з Андрусівки — жодних зрушень

Під час відпрацювання розкрито 11 злочинів, але у справі зникнення неповнолітнього з Андрусівки — жодних зрушеньЗ 3 по 8 жовтня на території Світловодська та району тривало комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання. Про його результати нам розповідає заступник начальника відділу — начальник міліції громадської безпеки Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області, майор міліції Олександр Шуліка.
— На виконання наказу начальника УМВС в Кіровоградській області особовим складом МВ та приданих сил УМВС в області у ході практичного етапу комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання території обслуговування Світловодського МВ проведено низку заходів, під час яких виявлено та розкрито 11 злочинів.
^ Реклама ^

В період відпрацювання у ході проведення обшуків працівниками УБОЗ УМВС України в області та Світловодського МВ також виявлено та вилучено 2 гранати, виявлено 2 осіб, які перебували в розшуку за скоєння злочинів.

Під час відпрацювання розкрито 11 злочинів, але у справі зникнення неповнолітнього з Андрусівки — жодних зрушеньВ цілому виявлено 107 правопорушень (37 — працівниками ДАІ), про що складено відповідні протоколи. Слід також зазначити, що працівниками ДАІ відпрацьовано 24 об'єкти, пов'язані із автотранспортом; затримано 9 транспортних засобів, 7 з яких були з перебитими номерами вузлів та агрегатів.

Значна частина співробітників міліції, задіяних у відпрацюванні, протягом всього періоду брали участь у заходах, направлених на розкриття резонансного злочину за фактом зникнення В. Телятника (Ред. нагадаємо: неповнолітній мешканець Андрусівки зник безвісти 24 серпня). Під час проведення заходів повторно проводились заходи з встановлення місцезнаходження, обстежено близько 90 га території Великоандрусівської сільської ради.

Тетяна Зима

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top