П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Олександр Бендюк — серед найсильніших

Олександр Бендюк — серед найсильнішихЗ 4 по 9 жовтня в Унгені (республіка Молдова) відбувся Міжнародний шаховий турнір "Золота осінь", в якому взяли участь 140 шахістів з Росії, Румунії, Білорусї, Молдови та інших. Учасником цього турніру був і наш земляк Олександр Бендюк.
Змагання проходили за швейцарською системою в 9 турів з регламентом — 1 година 5 хвилин кожному шахісту. Традиційно вдало виступив О. Бендюк, який набрав 5 очків з 9 можливих і став переможцем Міжнародного турніру серед ветеранів, за що був нагороджений дипломом і цінним призом.
^ Реклама ^

Як завжди, О.Бендюк вражений красою цієї країни, її привітними людьми, про що розповідає з захопленням. Говорить, що вздовж дороги росте багато горіхових дерев, приємно вражає кількість обладнаних для перепочинку в дорозі місць. Також там багато церковних пам’ятників, інколи, за задумом авторів, під склом горять свічки...

А ще нашого переможця приємно вразило те, що у Молдові з цього року учням з другого класу, на рівні інших предметів, ввели уроки з шахів. Йому дуже хотілося, аби і в нашій країні було таке ж ставлення до цього виду спорту.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top