Субота, 20 квітня 2024
Події

"Статський радник" у Світловодську

"Статський радник" у СвітловодськуМинулими вихідними у Світловодську пройшов другий етап масштабного обласного проекту "Статський радник", започаткованого губернатором Сергієм Ларіним з метою формування кадрового резерву області.
Проект стартував 23 травня і участь у ньому виявили бажання взяти майже чотириста амбітних українців, причому, серед претендентів були не лише жителі Кіровоградщини, але й представники Київської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Черкаської областей. Наразі, після проведеного відбору та першого етапу конкурсу, претендентів лишилось 24. Двадцять з них, разом із тренерами та кураторами проекту, завітали до Світловодська.


"Статський радник" у СвітловодськуПід час проведення другого етапу проекту, що відбувся 17 та 18 вересня у нашому місті, учасники "Статського радника" мали представити своє бачення таких проектів, як "Жива вода", "Світловодськ — спеціальна економічна зона" та "Спортивні майданчики". Задля цього вони побували на водогоні "Дніпро-Кіровоград", познайомились із роботою світловодських підприємств та їх потенціалом і, навіть, особисто взяли участь у відновленні спортивних дитячих майданчиків. До того ж, їм випала нагода поспілкуватись із успішними керівниками підприємств Світловодська та дізнатись про їх шлях до успіху, а отже, програма перебування учасників проекту "Статський радник" у нашому місті була дуже насиченою і цікавою.

Валентин КозярчукВалентин КозярчукПерший майстер-клас для майбутніх керівників обласних програм провів депутат міської ради, засновник фірми "ВКіК" Валентин Козярчук. На цілих півтори години його кают-компанія, розташована на території яхт-клубу "Кристал", перетворилась на знімальний майданчик проекту "Статський радник". Під час цієї телевізійної зйомки, Валентин Валентинович щиро ділився своїм досвідом та відверто відповідав на несподівані запитання HR-менеджера (амер. — менеджер з персоналу) проекту Олега Козловського, розповідаючи про своє життя та підприємницьку діяльність. Із неприхованим інтересом учасники програми слухали і про перші кроки успішного бізнесмена, і про його амбітні плани на майбутнє та активну громадську діяльність, а також дивувались його невичерпній енергії, ентузіазму та неабияким досягненням у вітрильному спорті. Єдине, про що пожалкували учасники проекту — так це про неможливість за браком часу прийняти пропозицію господаря здійснити прогулянку на його крейсерській яхті, адже програма перебування у Світловодську була розписана по хвилинах. І цього дня їх очікувала ще одна не менш цікава зустріч — із відомою та шанованою в місті людиною — депутатом обласної ради, генеральним директором ТДВ "ОДЕБП" Іваном Мароном. Під час цього приємного спілкування, що відбулось в приміщенні Світловодського коледжу, учасники проекту дізнались чимало цікавого про життя та трудовий шлях Івана Едуардовича — поважного керівника, відомого політичного та громадського діяча.

Він ще за радянських часів демонстрував нестандартні шляхи вирішення проблем та креативний підхід до обраної справи. Як результат — успіх не лише особистий, але й усього підприємства, з продукцією якого присутні ознайомились завдяки презентації, яку для них провів директор заводу "КШМБ" Григорій Золотаревський.

Не боятись ризикувати, впевнено рухатись уперед, не зупинятися на досягнутому та любити Україну — ось життєві кредо успішних людей Світловодська. Безумовно, їх безцінний досвід стане в нагоді майбутнім керівникам.

Під час святкового відкриття оновленого дитячого майданчикаПід час святкового відкриття оновленого дитячого майданчикаТа, напевне, найбільшою користю від проведеного заходу для нашого міста стали оновлені дитячі майданчики, відремонтовані власноруч учасниками проекту у подвір'ях будинків по вул. Ювілейна, 4 та Богуна, 5. Саме ці дитячі майданчики, обрані організаторами конкурсу, стали центром подій у неділю, 18 вересня. Впродовж щонайменше п'яти годин команди учасників проекту намагались привести до ладу запропоновані їм об'єкти, залучаючи до цієї шляхетної справи мешканців розташованих поруч багатоквартирних будинків та їх дітей. До речі, світловодці залюбки відгукнулись на прохання допомогти, а для малечі відновлення та фарбування атрибутів майданчиків взагалі стало цікавою розвагою вихідного дня, тим більше, що презентація виконаної роботи перетворилась у справжнє свято. У подвір'ї вул. Богуна, 5 — з частуванням смачним кулешем, а на майданчику біля Ювілейної, 4 — за участю казкових героїв, спортивних змагань та частувань морозивом, знову ж таки, завдяки небайдужим світловодцям. Головне ж, що після цього веселого заходу, на спортивних майданчиках залишаться відремонтовані гойдалки та пісочниці, пофарбовані лавочки та облаштовані місця для гри у футбол і баскетбол.

"Статський радник" у СвітловодськуВдоволені зробленим і представники міської виконавчої влади, які супроводжували учасників проекту. В інтерв'ю обласному телебаченню, перший заступник міського голови Валентина Явтенко, заступник з комунальних питань Людмила Гетманець та керуючий справами міськвиконкому Вадим Туманов, подякували учасникам "Статського радника" та побажали їм успіху на шляху до перемоги.

Оцінювали дії учасників конкурсу і члени HR-групи, в т.ч. психологи та представники кадрової служби облдержадміністрації. Їх вердикт дізнаємось пізніше, а телевізійну програму, відзняту у Світловодську, ми зможемо побачити за два тижні, на каналі "Кіровоград" у суботу, рівно о 19:00, під час виходу в ефір чергової серії "Статського радника". Детальна інформація про конкурс — на офіційному сайті проекту www.radnik.kr.ua

Олена Єрунова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top