Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету7 вересня на засіданні виконавчого комітету було опрацьовано більше 50 питань. Коротко — про основні.
^ Реклама ^

Відмінні знання потребують матеріального заохочення!
Геннадій Френкель, начальник управління освіти, надав проект рішення міської ради "Про міські премії учням 9-11 класів, переможцям II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та педагогічним працівникам, які їх підготували". Безперечно, сказали усі члени виконкому, діти, які своїми знаннями прославлять свою школу та місто, та вчителі, які їх підготували, мають заохочуватися та стимулюватися. В даному випадку йдеться про матеріальне заохочення. Але ж це — бюджетні гроші, і чималі. Невідомо, як місто з цими витратами впорається. Останнє слово — за депутатами, управління освіти пропонує заснувати з 2012 року міські премії учням 9-11 класів, які вибороли перше або друге призові місця у міському етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та педагогічним працівникам, які їх підготували.

В деяких відділеннях лікарні можливі зміни
Головний лікар ЦРЛ Дмитро Моісеєнко також надав проект рішення міської ради "Про скорочення ліжкового фонду Світловодської ЦРЛ". Тут йдеться про шкірно-венерологічне та дитяче відділення. Він зауважив, що наявна кількість ліжок завелика. Враховуючи пропозиції планово-консультативної перевірки комунального закладу обласного шкірно-венерологічного диспансеру, постійне невиконання плану ліжкоднів у дитячому відділенні, розглянувши поданий УОЗ Світловодської міської ради проект оптимізації ліжкового фонду Світловодської ЦРЛ, пропонується з 1 січня 2012 року в структурі Світловодської ЦРЛ скоротити 15 ліжок шкірно-венерологічного відділення та 5 — дитячого відділення, а разом з тим ввести додатково 15 шкірно-венерологічних ліжок денного стаціонару поліклініки.

У місті 3083 діток до 6 років
Геннадій Френкель також доповів присутнім про кількість дітей дошкільного віку у місті. Отож, станом на серпень їх є: від 0 до 2 років — 908, 2-3 роки — 609, 3-5 — 1121, 5-6 — 445, а разом — 3083.

Героям — слава!
Незабаром у Світловодську, як і по всій Україні, відзначатиметься День партизанської слави та 70-та річниця партизанського руху в часи війни. Члени виконкому затвердили план заходів, серед яких — благоустрій пам'ятників, братських могил тощо. Безпосередньо 22 вересня у школах буде проведено врочисті лінійки, виховні години, у місті — покладання квітів до пам'ятних місць, пов'язаних із діяльністю та життям партизанів та підпільників. Планується також легкоатлетичний пробіг, присвячений пам'яті Героя СРСР А. Цимбала.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top