Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

"Олімпійське літо" для вихованців інтернату

13 серпня управлінням молоді та спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради, за підтримки обласної організації "Спорт для всіх", було організовано свято для дітей, які в першу чергу потребують уваги та піклування, адже позбавлені найголовнішого в дитинстві — справжньої сім'ї та батьківського піклування.
На базі міського пансіонату "Славутич", де наразі перебувають на літньому оздоровлені вихованці дитячого будинку-інтернату із селища Нова Прага (Олександрійського району), дітям, у рамках спортивних заходів "Олімпійське літо" під гаслом "Здоровим бути модно!", влаштували спортивне свято із "Веселими стартами" та змаганнями з футболу. У спортивному заході взяли участь близько 60 дітей.
^ Реклама ^

"Основна мета проведення подібних спортивних розваг, — говорить головний спеціаліст з питань спорту УМС, депутат Світловодської міської ради Василь Мороз, — залучати молоде покоління до здорового способу життя та черговий раз довести, що діти, які позбавлені батьківського піклування не байдужі для нас, посадовців, представників влади".

Отже, як і в будь-якому спортивному змаганні, наприкінці визначилися переможці. Їм було вручено волейбольний та футбольний м'ячі, набори для гри у теніс та бадмінтон, вручені грамоти від ОГ "Спорт для всіх". Але учасників спортивних ігор дійсно можна назвати однією дружньою сім'єю, тому і переможцем став кожен з них. Крім того, всі юні спортсмени отримали і солодкий подарунок — що може бути кращим аніж порція солодкого прохолодного морозива в спекотний літній день?!!

Управління молоді та спорту висловлює подяку всім небайдужим людям, які допомогли в організації та проведенні спортивного свята.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top