П’ятниця, 10 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

Яку дорогу ремонтувати в першу чергу?

Яку дорогу ремонтувати в першу чергу?Дороги давно стали чи не найбільш актуальною темою для мешканців нашого міста. Сьогодні, коли справа з проведення ремонтних робіт дорожнього покриття нарешті зрушила з місця, з'явився новий привід для роздумів.
Справа в тому, що на капітальний ремонт однієї з головних доріг міста виділено близько 2-х мільйонів гривень. Залишилося лише визначити, на яку саме, адже претендентів чимало по всьому місту. Цією проблемою переймається влада, цією проблемою зацікавилися і ми. Допомоги у визначенні ми просимо у пересічних світловодців. Отже, питання одне: яку дорогу на вашу думку треба відремонтувати в першу чергу?
^ Реклама ^

Віталій, студент:
— Я, на жаль, ще не маю власного авто, але досить часто доводиться їздити містом маршрутними таксі. Із найбільш проблемних шляхів я виділив би вулицю Миру і вулицю Богдана Хмельницького. При чому, остання, на мій погляд, більше потребує уваги. Набридло "торохтіти" цими ямами. А шлях на маршрутці займає купу часу через те, що вона постійно вихляє поміж ямами від обочини до обочини. Ще й головою декілька разів стелю дістанеш.

Сергій, водій маршрутного таксі:
— Дороги в місті взагалі болюча тема для мене і моїх колег — не встигаєш ремонтувати свій транспортний засіб. Та і про яку якість перевезення може йти мова, коли кожного разу ледь не молишся, аби доїздити до кінця робочої зміни з усіма колесами на автобусі. І якщо частину доріг хоч якось полатали чи то латають зараз, то вулиця Б.Хмельницького — це справжній жах. Я вважаю, що більш за все капітального ремонту потребує саме цей шлях. До того ж саме цією вулицею проходять основні маршрути громадського транспорту такі як №№11, 12, 24, 2-а. А отже і велика кількість пасажирів цим шляхом дістається кожного дня на роботу і повертається додому. Стан дорожнього покриття впливає і на швидкість, і на комфортність перевезень. Звичайно, мені дуже хочеться, аби можна було їздити маршрутом швидко, якісно і комфортно.

Надія Прокопівна, пенсіонер:
— Я в інших кутках міста буваю не часто, тому про дороги багато не скажу. А живу поблизу вулиці Богдана Хмельницького і думаю, що ця вулиця вже давно має бути відремонтована. Ви погляньте на ті машини, коли вони повзуть по ямам! Це ж пішки — і то швидше. А після дощу ви подивіться на цю вулицю — там ні проїхати, ні пішки пройти, бо автомобілі плавають від двору до двору, а люди притискаються до заборів, аби їх не оббризкали з ніг до голови! Дуже вже хочеться, щоб там була нормальна, людська дорога.

Олександр Петрович, власник авто:
— Відверто кажучи, виділити найгіршу дорогу, яка в першу чергу потребує ремонту, досить важко. Ремонту потребують всі дороги, по яким доводиться їздити. Ті невеличкі ділянки нормального дорожнього покриття, які трапляються по місту, дуже швидко закінчуються і знову — ями. Та, мабуть, варто виділити в першу чергу вулиці Богдана Хмельницького, Миру, Леніна (у більшості складається із засипаних ям), 2-га об’їзна та виїзд на Кременчуцьку трасу… Все ж хочеться вірити, що колись матимемо нормальні дороги по всьому місту.

Микола ШВЕРНЕНКО,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top