Четвер, 28 березня 2024
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету22 червня на засіданні виконавчого комітету було розглянуто близько 30 питань. Коротко — про основні.
Незабаром на сесії депутати міської ради розглядатимуть питання "Про затвердження міської цільової програми на 2011-2015р.р. "Шкільна парта", але спочатку з ним мають ознайомитися члени виконкому. З самої назви програми зрозуміло, що йдеться про заміну шкільних парт. Дійсно, це справа — не одного року і вимагає чималих грошей. Згідно з проектом рішення, на ці потреби 30% коштів надійдуть з Державного бюджету, 70% — має забезпечити міське фінансування. Члени виконкому погодили проект рішення.


Про організацію та фінансове забезпечення відпочинку дітей у червні-липні 2011 року присутнім доповів Геннадій Френкель, начальник управління освіти. Отож, за 85 тисяч гривень, які було виділено на ці потреби на сесії міської ради 21 червня, безкоштовно буде оздоровлено 362 дітей. Будуть працювати 5 таборів на базі шкіл №№2, 4, 5, 7, 10, але тут же оздоровлюватимуться й діти з інших шкіл. Зміна триватиме з 29 червня по 18 липня, діти отримуватимуть дворазове харчування, табір працюватиме з 8:00 до 14:00. Станом на зараз уже оздоровлено 432 дітей, але їхнім батькам довелося оплачувати цей відпочинок. Оздоровлення потребують, за словами Геннадія Юрійовича, 1800 школярів.

Розглядаючи питання створення міської комісії для обстеження фактичної кількості перевезених пільгових пасажирів, точніше, уточнення її складу, доповідач з питання Тетяна Корягіна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення, зауважила: відтепер комісія, вивчаючи питання з пільговиками, працюватиме протягом тижня, а не одного дня, як це було раніше. Дійсно, цей термін більш прийнятний для збору та аналізу інформації з такого важливого питання.

Тетяна ЗИМА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top