Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітетуУ перший день літа члени виконкому на своєму засіданні розглянули близько 20 питань порядку денного. Два з них — розірвання попередніх домовленостей. Про це більш детально.
Світловодська ОДПІ надала на розгляд виконкому подання щодо розірвання контрактів з керівниками комунальних підприємств, які допустили податковий борг по платежах до бюджетів. Серед боржників — ЖЕК №4, ЖЕК №3, ЖЕК №1, КП "Світловодський міський водоканал", ЖЕК №5, ЖЕК №2.
^ Реклама ^

Розглянувши подання, виконавчий комітет Світловодської міської ради взяв інформацію до відома та рекомендував міському голові розірвати контракт з боржниками.

Члени виконкому також проголосували "за" розірвання договору з ПП "Фаетон плюс" та призначення тимчасового перевізника на маршруті загального користування у звичайному режимі руху №7 "Бульвар К. Маркса — смт. Власівка".

Договір з "Фаетон плюс" перестане діяти з 12 червня 2011 року. З цього числа послугу надаватиме вже відомий перевізник О. Кобець. Згідно з умовами він здійснюватиме шість оборотних рейсів щодня, автобусом середньої місткості марки ПАЗ або аналогічним.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top