Субота, 27 липня 2024

^ Реклама ^
Культура

Дитяча музична школа звітувала про свої здобутки

14 квітня на сцені Міського палацу культури звітувала про свої здобутки та досягнення Світловодська дитяча музична школа №1.
Традиційно, звітний концерт школи пройшов на гідному рівні і вкотре продемонстрував високий рівень і її учнів, і викладачів.
^ Реклама ^

"Звітний концерт для музичної школи — це завжди дуже хвилюючий і відповідальний захід, — зазначила під час концерту директор ДМШ Тетяна Рудь, — коли ми звітуємо перед громадськістю міста, ділимося із глядачами своїми талантами, успіхами, досягненнями, підводимо підсумки нашої роботи впродовж усього навчального року, знайомимо світловодців з нашими талантами — юними музикантами."

А похвалитись Світловодський дитячій музичній школі дійсно є чим. Іще б пак, адже учні ДМШ — бажані учасники усіх загальноміських заходів, хорових фестивалів, лекцій-концертів в рамках Дитячої філармонії і, звичайно, мистецьких конкурсів обласного та загальноукраїнського рівня, які є справжнім відкриттям юних обдарувань та можливістю професійного росту, як для учнів так і для викладачів.

Варто зауважити, що цьогорічні мистецькі конкурси, а це Всеукраїнський конкурс гри на народних інструментах "Провесінь" та обласний конкурс виконавської майстерності "Паросток", принесли музичній школі чисельні перемоги, а отже, підтвердили її високий рівень.

Виступи переможців конкурсів стали основою звітного концерту, в програмі якого були представлені усі відділи музичної школи: фортепіанний, народний, теоретичний та оркестровий (секції струнно-смичкових та духових інструментів). Щирими оплесками глядачі зустріли і сольних виконавців, і музичні колективи школи, а це хор ДМШ, вокальний ансамбль молодших класів, ансамбль народних інструментів, ансамбль бандуристів, скрипалів, віолончелістів, зведений ансамбль струнно-смичкової секції, дует валторністів, трубачів, квартет дерев'яних духових інструментів, і, звичайно ж, духовий оркестр, в якому окрім сьогоднішніх вихованців школи задіяні і її випускники — нині студенти вищих навчальних закладів. Виступи усіх цих колективів стали яскравою ілюстрацією слів директора школи Тетяни Рудь:
"Світловодська дитяча музична школа сильна та багата своїми колективами."

Концерт тривав півтори години і весь цей час, не зважаючи на холод в приміщенні, у концертній залі МПК панувала тепла атмосфера. А завершився захід нагородженням переможців від адміністрації школи та подяками, що пролунали на адресу викладачів, учнів та їх батьків.

Олена ЄРУНОВА.
  • Нравится
  • 15

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top