П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

"Про тарифи на водопостачання та водовідведення"

"Про тарифи на водопостачання та водовідведення"Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту — рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради "Про тарифи на водопостачання та водовідведення".
Виконавчий комітет Світловодської міської ради відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про тарифи на водопостачання та водовідведення".
^ Реклама ^

Стислий зміст регуляторного акту

Регуляторний акт розроблений відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні" (ст. 28), "Про житлово-комунальні послуги" (ст.7, ст.31) та "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", Постанови Кабінету Міністрів України №959 від 12.07.2006р. "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення", висновків державної інспекції з контролю за цінами в Кіровоградській області від 01.04.2011р. №28, №29, ст.4 Європейської хартії місцевого самоврядування.

Метою прийняття запропонованого регуляторного акту є встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення

Регуляторний акт розроблений зважаючи на підвищення розміру складових собівартості (мінімальної заробітної плати, електроенергії, паливно-мастильних матеріалів, запчастин, матеріалів, полу фабрикатів та реагентів) послуг з водопостачання та водовідведення, враховуючи надані комунальним підприємством "Світловодський міський водоканал" економічно обґрунтовані витрати на виробництво послуг.

Тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення складають:

для населення:
— послуги з централізованого водопостачання з урахуванням ПДВ — 6,00 грн
— послуги з централізованого водовідведення з урахуванням ПДВ — 8,38 грн

для бюджетних установ:
— послуги з централізованого водопостачання з урахуванням ПДВ — 6,91 грн
— послуги з централізованого водовідведення з урахуванням ПДВ — 9,63 грн

для інших споживачів:
— послуги з централізованого водопостачання з урахуванням ПДВ — 9,01 грн
— послуги з централізованого водовідведення з урахуванням ПДВ — 12,57 грн

Результативність регуляторного акту буде відстежуватись за рахунок здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства КП "Світловодський міський водоканал" з використанням статистичного метода одержання результатів відстеження.

Базове відстеження буде здійснено через три місяця з дня набрання чинності регуляторного акту, повторне відстеження — через рік з дня набрання чинності.

Спосіб оприлюднення регуляторних акту та аналізу регуляторного впливу — на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради в мережі Інтернет: https://www.rada.svitlovodsk.org.

Також з повним текстом проекту регуляторного акту, аналізом регуляторного впливу та розрахунком тарифу можна ознайомитись безпосередньо у кімн. №9 адмінбудинку по вул. Леніна, 14 щоденно з 8.00 до 17.00..

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту приймаються письмово протягом місяця з дня оприлюднення регуляторного акту на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради за адресою: вул. Леніна, 14, кімн. №9, м.Світловодськ, Кіровоградська обл., 27500.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top