Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Учні школи мистецтв отримали визнання на Всеукраїнському форумі

Емма Літвінова, Людмила Авраменко, Тетяна Демиденко, Софія Васильєва, Владислав Осауленко, Катерина Гожа.Емма Літвінова, Людмила Авраменко, Тетяна Демиденко, Софія Васильєва, Владислав Осауленко, Катерина Гожа.З 25 лютого по 1 березня в Кіровограді проходив XVI Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах "Провесінь", який є одним з найбільш визнаних та авторитетних творчих змагань в Україні.
Цьогорічний мистецький форум зібрав понад 400 учасників з усіх регіонів України. Виступи конкурсантів оцінювало високоповажне журі, до складу якого увійшли академіки, професори Національної музичної академії ім.П.І.Чайковського.
^ Реклама ^

Учні відділу народних інструментів дитячої школи мистецтв вже не перший рік випробують свої таланти та стають одними з кращих на цьому престижному мистецькому форумі. Це Осауленко Владислав — учень класу баяна (викладач
Літвінова Е.М.)
, Гожа Катерина — учениця класу домри (викладач Демиденко Т.Ю., концертмейстер Авраменко Л.М.), які посіли II місце, та Васильєва Софія — учениця класу домри (викладач Демиденко Т.Ю., концертмейстер Авраменко Л.М.), яка зайняла III місце.

До речі, Осауленко Владислав вже третій рік поспіль стає переможцем Всеукраїнського конкурсу "Провесінь", а в минулому році він став дипломантом Міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв "Арт-преміум" в м.Києві. За свої високі досягнення Владислав нагороджений безкоштовною путівкою до МДЦ "Артек".

Гожа Катерина також вже п‘ятий рік поспіль отримує призові місця на Всеукраїнському мистецькому форумі. Васильєва Софія навчається в школі мистецтв третій рік. В цьому році вона вперше випробувала свої сили у цьому складному творчому змаганні і стала переможницею.

Учнів дитячої школи мистецтв вже добре знають в області. Вони є постійними учасниками обласних конкурсів виконавської майстерності, де отримують найвищі нагороди.

Високими творчими досягненнями учні завдячують своїм педагогам, які протягом своєї багаторічної викладацької роботи підготували не одне покоління талановитих юних музикантів, відкриваючи для них невичерпний світ народної та класичної музики.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових творчих досягнень!

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top