Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Школа залишається для учнів

Школа залишається для учнівПо місту прокотилася новина. Є намір закрити школу №2, що буцім то і будівля вже продана та багато інших цікавих історій... Діти в розпачі, батьки стурбовані, вчителі знервовані. Тож, термінові батьківські збори мали розставити всі крапки над "і".
На зустріч з батьками прийшов начальник Управління освіти Геннадій Френкель. Спочатку недовірливо, а потім з цілковитим розумінням присутні отримали інформацію про те, що керівництво навіть в помислах не мало закривати будь-який загальноосвітній навчальний заклад. Більше того, для такого кроку існує відповідна законодавча процедура.
^ Реклама ^

Але нас батьків турбує інше. Кому потрібно розпускати подібного роду плітки? Адже школа працює на повну потужність, має кваліфікований педагогічний колектив, учні дорожать своїми вчителями, налагоджена плідна співпраця з батьками.

Тож, ми звертаємося до "казкарів": не придумуйте необґрунтовані історії, не колотіть вчителів, батьків та дітей, бо нам потрібні сили для роботи, виховання і навчання.

Батьківський комітет ЗОШ №2.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top