Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи Надзвичайні пригоди

Просимо надати постраждалим посильну допомогу!

Просимо надати постраждалим посильну допомогу!28 грудня 2010 року близько четвертої години ранку внаслідок витоку природного газу відбувся вибух газоповітряної суміші у кв. 4 буд. 159 по вул. Леніна м.Новомиргорода. На час вибуху у приміщенні перебувала господарка, яка загинула. Двоє її онуків з травмами були доставлені до центральної районної лікарні.
Внаслідок вибуху сталося руйнування плит перекриття, зруйновані міжкімнатні та міжквартирні перегородки у пяти квартирах, пошкоджені та деформовані двері всіх квартир першого підїзду, вибите скло у вікнах майже всього будинку. Всі мешканці даного будинку відселені.
^ Реклама ^

За попередньою оцінкою витрати на проведення аварійно-відновлювальних робіт, ремонту житлового будинку становлять близько 700,0 тис. грн. З резервного фонду районного бюджету виділено 220,0 тис. грн., з міського бюджету 50 тис. грн.

Крім ремонту квартир необхідні кошти для підтримки постраждалих пяти сімей для поновлення їхніх меблів та одягу. Створено благодійний рахунок "Надія": розрахунковий рахунок 26001060423894, код 36299032; МФО 323583. Новомиргородське відділення Кіровоградського РУ, ПАТ "ПриватБанк", куди надходять кошти на ці цілі. Просимо надати постраждалим посильну допомогу.

"Світловодськ Вечірній".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top