Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

На засіданні виконавчого комітету (16 лютого 2011)

16 лютого на засіданні виконавчого комітету було розглянуто більше 20 питань. Більшість – "робочі", їх розгляд проходить швидко, а ось одне питання викликало чимало емоцій. Стосується воно багатьох світловодців, бо ж відомо: у нас – третина пенсіонерів і частина з них потребують сторонньої допомоги. Але про все по черзі.
Наприкінці 2010 року працівники Світловодського об'єднаного контрольно-ревізійного відділу (КРУ) провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності територіального центру соціального обслуговування за майже трирічний період (з 1 січня 2008 по 1 листопада 2010 року). Результати ревізії терцентру оприлюднила Олена Балюк, начальник управління праці та соціального захисту населення. У цій установі виявлено ряд порушень і недоліків чинного законодавства з фінансових питань на загальну суму майже 18 тисяч гривень: незаконні витрати на оплату праці, на комунальні послуги та енергоносії. Директор Ю. Павлов отримав догану, крім цього його та бухгалтера покарано матеріально.


Виконавчий комітет за результатами перевірки КРУ вирішив таке: директор Ю. Павлов має вжити невідкладних заходів для усунення порушень та недоліків, зокрема, притягти до відповідальності винних у цьому посадових осіб, розробити заходи зі зміцнення фінансової дисципліни тощо.

Під час обговорення Юрій Котенко вказував на чисельні недоліки у роботі цієї структури, і сказав, що найближчим часом там таки доведеться навести лад, бо те, що там діється сьогодні, уже не влаштовує нікого. Скажімо, коли йдуть розмови про скорочення, то чомусь адмінперсонал, який, не виключено, роздутий, ніхто не чіпає, зате обслуговуючий – тремтить, бо вважає, що саме вони залишаться без роботи; не зрозуміло також за яким принципом і на скільки днів працівники терцентру йтимуть у відпустки за свій рахунок тощо.

А найбільше і мера, і членів виконкому здивували подяки, які працівники центру бабусям та дідусям пропонують писати... працівникам центру! Юрію Миколайовичу це стало відомо від табурищанських мешканців, які не можуть не сказати, що їм болить тому, кого вони знають з дитинства, а тепер ця людина може і повинна вплинути на ситуацію.

Після перевірки КРУ створено комісію, яка вивчає всі деталі роботи, фінансів, кадрів тощо. Результати її роботи буде розглянуто на одному з засідань виконавчого комітету.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top