Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Афіша Світловодська

Святкові заходи у лютому

Святкові події лютого обіцяють бути яскравими і урочистими. Принаймні так планують члени організаційного комітету міськвиконкому, які 28 січня провели нараду з підготовки до основних святкових подій останнього місяця зими.
Аби проведення усіх святкових заходів лютого пройшло на найвищому рівні, на засідання оргкомітету, що відбулось в кабінеті секретаря міської ради Зінаїди Климчук, було запрошено керівництво управління культури та МПК, представників управління освіти, управління економіки та ресурсів міськвиконкому, громадських організацій міста, правоохоронних органів, мійськвійськомату, краєзнавчого музею тощо.
^ Реклама ^

Присутні на нараді висловлювали свої пропозиції та бачення щодо проведення таких святкових подій лютого, як відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дня захисника Вітчизни, а також Масляної, що святкуватиметься в цьому році – з 28 лютого по 6 березня. Сьогодні іще не вирішено окремі організаційні питання щодо відзначення цих свят, вони будуть узгоджуватись на наступних подібних засіданнях, але зазначимо, що до організації загальноміських святкових заходів керівництво міста підійшло з усією відповідальністю, тож, і результат має бути відповідним, звичайно, за підтримки мешканців Світловодська. Організатори заходів запрошують усіх світловодців взяти участь у святкових заходах лютого.

Так, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 15 лютого, о 10:00 на центральній площі нашого міста почнеться урочиста хода до пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, де відбудеться мітинг, присвячений 22-ій річниці виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану. Участь у заході візьмуть безпосередньо учасники бойових дій на території інших держав, представники громадських організацій міста та району, мійськвійськомату, керівники міста. Як заплановано, в цьому році захід відбудеться за участю артистів міського Палацу культури.

Плани оргкомітету щодо відзначення інших подій лютого будуть надруковані в наступних випусках газети "Світловодськ вечірній".

Олена ЄРУНОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top