П’ятниця, 19 квітня 2024
Культура

"О книги, найкращі порадники, найвірніші друзі"

"О книги, найкращі порадники, найвірніші друзі""Книжкова виставка – основна форма популяризації книги та змістовного розкриття книжкового фонду". Таку назву мав семінар шкільних бібліотекарів, організований управлінням освіти та бібліотекарями шкіл міста, і пройшов на базі СЗОШ №7.
Одним з найефективніших засобів масової роботи з учнями є наочна пропаганда. У шкільних бібліотеках за допомогою книжкових виставок розкривається бібліотечний фонд школи, популяризуються твори української, зарубіжної та сучасної літератури.


Т. Преданчук, методист управління освіти провела тренінг-зустріч, а також ознайомила бібліотекарів з електронною виставкою-презентацією однієї книги.

Зміст теоретичної частини, яку блискуче провели бібліотекар ЗОШ №1 О.Чорновол, М. Мінаєва, А. Галович, можна розкрити за допомогою вислову: "Завдання книги – полегшити, прискорити пізнання життя, а не змінити його".

Практична частина семінару пройшла під гаслом: краще один раз побачити, як тричі почути, отож присутні ознайомилися з різноманітними видами роботи з книгою.

Найцікавіший розділ семінару "З досвіду роботи". Сьогодні у школах працюють найкращі бібліотекарі, з великим досвідом роботи, тому отримана інформація була корисною та цікавою.

Закінчився семінар презентацією книжкових виставок та оглядом новинок літератури з проблеми семінару.

С. Кравченко, бібліотекар НВК №4,
С. Тодорова, бібліотекар ЗОШ №10.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top