П’ятниця, 19 квітня 2024
Культура

9 собачок загальною вагою аж… 18 кілограм

Ангеліна Філоненко та її звіріАнгеліна Філоненко та її звіріНезмінно увагу перехожих привертає світловодчанка Ангеліна Філоненко, коли виводить на "моціон" своїх годованців. Мале малого менше!
Вже шість років, як ця жінка відкрила для себе захоплення собачками карликових порід, в основному – той-тер’єрами. В різні періоди в її двокімнатній квартирі мешкають не менше шести цих милих тваринок. А бувало – й більше десяти.


Між іншим, цуценят вона роздає усім бажаючим безкоштовно. Головний тут для неї критерій – добрі очі і привітна усмішка... Безумовно, усім сусідам не догодиш, але більшість з них, каже пані Ангеліна, ставляться до такого оточення поблажливо. Тим більше, що її "тойчики" не галасливі. Щоправда, за винятком тих моментів, коли їхня "мама" повертається з роботи. "Тут радості – словами не передати!", – каже вона. А потім ця "зграя", загальною вагою у третину дорослого ротвейлера (18 кілограм), вишикується біля своїх повідків. На прогулянку!.. Взимку особливо не нагуляєшся – мерзнуть короткошерсті собачки. Головне – одягнути їх як слід у костюмчики, що вона виготовляє власноруч.

"Знаєте, – сказала пані Ангеліна наприкінці нашої "фотосесії", – бувають у житті моменти, заради яких варто жити. Наразі у мене цих "моментів" аж дев’ять...".

9 собачок загальною вагою аж… 18 кілограм
Ангеліна Філоненко та її звірі

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top