Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Карантин скасовано, вартість проїзду зменшено

З 23 грудня діти ходитимуть до школи, а пасажири на міських маршрутах платитимуть 1,75 грн. (школярі – 90 копійок, без обмежень часу та кількості). Вартість проїзду на Власівку не змінилася. Такі два досить серйозні рішення були прийняті напередодні, але про все по черзі.
22 грудня відбулося чергове засідання протиепідемічної комісії. Про епідобстановку з ГРЗ, в тому числі й з грипу, повідомила Ірина КРІПАК, головний лікар Світловодської райСЕС: "Станом на 22 грудня в Світловодську епідобстановка залишається складною: показник захворюваності з 15 по 21 грудня становить 103,14 на 10 тисяч населення, що перевищує рівень епідпорогу в 1,3 рази (епідпоріг – 76,06). За цей період зареєстровано 582 випадків ГРЗ, в т.ч. захворювань на грип – 177, серед хворих 424 дитини (72,8% від загальної кількості тих, хто захворів), з них 188 школярів (44,3% від загальної кількості хворих дітей). Але спостерігається різке зниження захворюваності на ГРВІ та грип, знижується рівень захворюваності й серед школярів, тож карантинні обмеження від 23 грудня скасовано".
^ Реклама ^

Рішення про зменшення вартості проїзду прийнято на черговому засіданні виконкому від 22 грудня, його повний текст читайте на 7-ій сторінці "Світловодськ Вечірній".

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top