П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Хочете, аби ваше питання розглядали на засіданні виконкому – платіть за комунальні послуги вчасно

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 8 грудня, було розглянуто майже 70 питань, з них 40 – житлові. Там триває ретельний перегляд, вивчення кожної справи та впорядкування черги.
Отож, за інформацією Наталі Гаврилюк, начальника відділу з питань житла та ОСББ, на квартирний облік взято 7 родин. Нагадаємо, якщо людина не забезпечена житлової площею в 7,8 м2, вона має право на поліпшення своїх умов проживання. 19 родин знято з квартирного обліку з різних причин: одні виїхали з міста, інші поліпшили свої житлові умови самостійно, дехто – помер. Одна жінка стояла на черзі 29 років, але так нічого й не дочекалася... Принагідно повідомляємо, що раз на рік треба завітати до відділу житла і ОСББ і поцікавитися станом своєї житлової справи.
^ Реклама ^

9 осіб подали заяви на перереєстрацію особових справ, бо, перебуваючи на черзі, у них змінився склад сім’ї, дехто розлучився, у когось народилися діти, у декого – онуки. Всі ці моменти мають бути зафіксовані у документах.

Трьом родинам видали ордери на кімнати у гуртожитках. Решта житлових питань – робочі.

Про висунення кандидатів на присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" доповіла присутнім Неля Брусенцева, начальник управління молоді та спорту. Цю нагороду заслужили дві мешканки Власівки Марія Федь та Зоя Зозуля. Вони зробили вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створили їм сприятливі умови для здобуття освіти, розвитку їх творчих здібностей тощо. 78-річна Марія Андріївна та 60-річна Зоя Григорівна, нині пенсіонерки, свого часу народили та виховали по 5 дітей.

На засіданнях виконавчого комітету неодноразово виникали ситуації, коли громадяни подають на розгляд виконкому будь-які свої питання, маючи заборгованість за комунальні послуги. Світловодці повинні пам’ятати: такі питання не розглядаються до погашення всієї суми боргу.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top