П’ятниця, 19 квітня 2024
Авто

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради "Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах"

Виконавчий комітет Світловодської міської ради відповідно до статті 9,13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради "Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах".


Стислий зміст регуляторного акту:

Погодження вартості проїзду для: ФОП Кобець О.В. на міському маршруті №7 "Бульвар К.Маркса – Власівка" у розмірі 3-00 грн.

Метою прийняття запропонованого регуляторного акту є погодження підприємцю вартості проїзду на міському маршруті №7.

Регуляторний акт розроблений відповідно до наказу МІНІСТЕРСТВА ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ від 17.11.2009 №1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту" та зважаючи на підвищення розміру складових собівартості послуг з перевезення громадян, враховуючи надані ФОП Кобець О.В. економічно обґрунтовані витрати на виробництво послуг.

Результативність регуляторного акту буде відстежуватись за рахунок здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємця з використанням статистичного метода одержання результатів відстеження.

Базове відстеження буде здійснено через три місяця з дня набрання чинності регуляторного акту, повторне відстеження – через рік з дня набрання чинності.

Спосіб оприлюднення регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу – на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради.

Також з повним текстом проекту регуляторного акту, аналізом регуляторного впливу та розрахунком тарифу можна ознайомитись безпосередньо у кімн. № 9 адмінбудинку по вул. Леніна, 14 щоденно з 8.00 до 17.00.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту приймаються письмово протягом місяця з дня оприлюднення регуляторного акту на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради, адреса: вул. Леніна, 14, м.Світловодськ, Кіровоградська обл., 27500.

"Світловодськ вечірній"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top