Вівторок, 16 квітня 2024
Культура

"Мій Світловодськ — моя земля квітуча!"

[thumb=left]30 вересня День бібліотек
Минулої неділі, 26 вересня, в бібліотеці-філії №7, що на Ревівці, відбувся цікавий і неординарний захід під назвою "Мій Світловодськ моя земля квітуча!" Його учасниками стали старшокласники ЗОШ №9, гостями — головний лікар ЦРЛ Юрій Котенко та спеціаліст УПСЗН Інна Попович, а головними героями — місцеві літератори.
Своїми творчими надбаннями цього дня із читачами бібліотеки залюбки поділилась голова літературного об’єднання "Літо" Лідія Лаврик, а також світловодські письменники та поети: Віктор Сурженко, Наталія Майстренко та Ігор Волков. Зі справжнім творчим натхненням вони читали свої поезії про рідне місто, красу його природи та велич рідної землі. Цитували літератори і вірші нашого земляка Костя Оверченка, який нині проживає у Латвії, але серцем і душею залишається з Батьківщиною.


З великим захопленням присутні на заході слухали авторські поезії про матір, Україну, ліричні твори про вічне почуття кохання. Схвилювали присутніх і вірші воєнної тематики, що пролунали у виконанні гостя свята — Юрія Котенка.

Виступи літераторів Світловодська викликали гучні оплески школярів та теплі і щирі слова від молоді міста. Зустріч поколінь пройшла у теплій і приємній атмосфері та залишила добрі спогади у всіх її учасників.

Альона Дуканіч.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top