Субота, 20 квітня 2024
Кримінал

Не довіряйте шахраям! Заради грошей вони здатні навіть на вбивство

Начальник кримінальної міліції, майор Андрій ГулийНачальник кримінальної міліції, майор Андрій ГулийНаша землячка, 41-річна Ірина, матір двох доньок 15 і 18 років кілька місяців тому познайомилася з чоловіком вірменської національності і його подругою. Вони запропонували їй переїхати до Києва, обіцяли допомогти з купівлею недорогого житла.
Відгукнувшись на пропозицію, Ірина швидко продала трикімнатну квартиру в центрі Світловодська, залишила доньок у тимчасовому житлі, з грошима і новими друзями відправилася до столиці налагоджувати нове життя. Очевидно, зі своїми батьками вона не радилася, навіть не повідомила їх про серйозні зміни в житті.
Втративши зв'язок з донькою батьки забили на сполох. Світловодська міліція швидко розшукала онучок. Вони і розповіли про вірмена з подругою і про наміри матері купити житло в Києві.


Як розповідає начальник кримінальної міліції, майор Андрій ГУЛИЙ, міськрайвідділ внутрішніх справ направив до Києва орієнтування на зниклу жінку. Відповідь приголомшила не тільки рідних, а й бувалих оперативників: у столичній лісопарковій зоні на березі Дніпра було знайдено невпізнаний обгорілий труп жінки... Це й була вона — романтична мама і донька.

Невдовзі київські і світловодські оперативники затримали і основного підозрюваного. Під тягарем неспростовних доказів він зізнався у скоєному вбивстві жінки, розповів як, замітаючи сліди, спалив труп. Отримати гроші за продану квартиру — єдине, до чого він прагнув. Ніякої допомоги жінці він навіть не планував. На момент затримання у вірмена лишилося 8 тисяч американських доларів. Цілком ймовірно, що після судового розгляду цієї кривавої справи, гроші повернуть донькам загиблої. Чи зможуть вони купити за них житло? Як жити у такому віці без мами? Запитання без відповіді…

Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top