Четвер, 18 квітня 2024
Корисна інформація

Телефон довіри УСБУ

Телефон довіри УСБУВибори є визначальною подією демократичного суспільства. Тому вкрай важливо, аби під час підготовки та проведення чергових виборів до місцевих рад була забезпечена реалізація конституційних прав громадян України та прозорість виборчого процесу.
Для сприяння органам державної влади у реалізації громадянами України конституційних виборчих прав, забезпечення дотримання законності виборчого процесу в межах повноважень і компетенції СБУ в Управлінні СБ України в Кіровоградській області створено телефонну "лінію довіри".


Якщо Вам стало відомо про порушення прав і свобод громадян у сфері виборного права, Ви можете зателефонувати за номером (0522) 36 13 06 — УСБ України в Кіровоградській області (м. Кіровоград, вул. Леніна, 9); (236) 22431 Світловодське МВ УСБ України в Кіровоградській області, (вул. Калініна, 8, м. Світловодськ, Кіровоградської області).

Уся інформація, що надійде за цими номерами телефону, буде обов'язком перевірена. За результатами перевірки, згідно з чинним законодавством, будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top