П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

У Парижі пройде презентація нового спорткара Porsche 911 Carrera GTS

Porsche 911 CarreraPorsche 911 CarreraСвітова прем'єра топової версії спорткара Porsche 911 модельного ряду Carrera, яка отримала назву GTS, пройде на початку жовтня нинішнього року на моторшоу в Парижі.
Зовні авто буде відрізнятися від своїх попередників, стандартних спорткарів Porsche 911 Carrera, пофарбованим у чорний колір переднім спойлером, "спідницями" і накладкою між патрубками випускної системи.
^ Реклама ^

Крім того, напис Carrera GTS з'явиться на дверях і кришці моторного відсіку і буде виконаний залежно від кольору кузова в чорному або сріблястому кольорі. Як повідомляється, в автомобілі збільшена колія, за рахунок чого задня частина кузова стала ширшою на 44 мл, як у повнопривідних модифікацій.

Крім цього, машина укомплектована 19-дюймовими чорними колісними дисками з покришками розмірності 235/35 спереду і 305/35 ззаду.

Як купе, так і кабріолет оснащені 3,8-літровою опозитною "шісткою", потужністю 408 кінських сил, що на 23 кінські сили більше, ніж у модифікації S. Як опція для автомобіля доступна семиступінчаста преселективна трансмісія з двома зчепленнями і шестиступінчаста коробка передач.

Як повідомляє виробник, авто може розігнатися до 100 км / год за 4,2 секунди, що на 0,1 секунди менше, ніж у Carrera S. У версії з механічною коробкою передач максимальна швидкість новинки порівняно з попередницею збільшилася на чотири кілометри на годину і становить 306 км / год.

Ціни на купе 911 Carrera GTS складуть від 1 млн 486 тис грн, а на кабріолет - від 1 млн 626 тис грн.

Нагадаємо, як повідомлялося 24 серпня, найдорожчий у світі автомобіль марки Porsche пішов з молотка аукціону Bonhams за $ 3 млн 965 тис.

ua.korrespondent.net
Фото: newcarsports.com

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top