Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Дзюдо у Ялті. У нашого Сампана — срібло!

Дзюдо у Ялті. У нашого Сампана — срібло!Чималенький відрізок живописної ялтинської набережної 21-23 серпня "покрився" татамі. І не випадково — у ці дні там вирував міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків 1995-97 років народження.


650 юних борців з дев’яти країн (і навіть, із порівняно віддаленої Греції) з’їхалися на південнокримське узбережжя виборювати першість. Тренер Світловодської ДЮСШ №2 Рудольф Матвєєв (директор Ірина Мусієнко) разом із трьома своїми підопічними аж ніяк не міг проігнорувати такі представницькі змагання. І не пожалкував...

Найбільше він лишився задоволений від переможного поступу на турнірі свого вихованця, який не вперше вже прославляє рідне місто, Василя Сампана. На шляху до вершини спортивної слави, 38-кілограмовий Василько провів чотири переможні поєдинки. І вийшов у фінал з адигейцем, який представляв збірну Північного Кавказу...

Схватка була тривалою і жорсткою, де світловодець, за мінімальною кількістю очок... поступився кавказцеві. Друге місце. Що абсолютно непогано, переконаний Рудольф Матвєєв. Адже він впевнений: Василь Сампан ще здобуде чимало золота.

Також тренер висловлює подяку за спонсорську допомогу бізнесменові Валентинові Козярчуку і, безперечно, — батькам юних дзюдоїстів, які взяли на себе основний фінансовий тягар ялтинського вояжу.

P.S. Користуючись нагодою, Рудольф Матвєєв привітав колег, своїх учнів, всіх нас з Днем фізичної культури і спорту, який відзначається в Україні 11 вересня.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top