П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Міцного вам здоров'я на довгі роки, шановні ветерани!

Міцного вам здоров'я на довгі роки, шановні ветерани!Кожна людина потребує уваги, особливо у поважному віці. Галина Григорівна Махно увагою не обділена, бо з нею 62 роки поруч коханий чоловік — Микола Іванович, друзі, колеги, колишні учні, молодь. Подружжя Махно часто запрошують на різні заходи. Вони ніколи не відмовляються, бо цілком справедливо вважають, що рух — це життя.
Цього року у День закоханих ми бачили їх на сцені міського Палацу культури у святковій програмі "Любов, любов, любов", бо саме вони є взірцем подружнього життя: виховали трьох дітей і тепер радіють сімом онукам і сімом правнукам. У переддень Великої Перемоги вони разом з молодшим поколінням на острові Змитниця вшанували пам'ять загиблих, чому я сам був свідком.
^ Реклама ^

Міцного вам здоров'я на довгі роки, шановні ветерани!

Міцного вам здоров'я на довгі роки, шановні ветерани!

Свій вісімдесят п'ятий день народження Галина Григорівна зустріла не лише в оточенні рідних, а й серед відомих у місті людей. З ювілеєм її привітали секретар міської ради Віталій Юшко та заступник міського голови Олена Макковій. За вагомий внесок у соціальний розвиток міста та у виховання підростаючого покоління Галина Махно — колишній заступник директора школи №3, вчитель школи №7, яка закінчила свою педагогічну діяльність у 70 років — отримала грамоту виконкому міської ради, квіти та пам'ятний подарунок.

З дев'яностим днем народження 6 та 7 вересня представники влади привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни, фронтовиків, ветеранів праці заводу чистих металів Павла Филиповича Гайворонського та Івана Олександровича Лисенка. Теплі слова привітання, квіти, подарунки на згадку, грамоти виконкому вручили іменинникам Олена Макковій, керуючий справами Вадим Туманов та начальник оргвідділу міськвиконкому Сергій Гайдук.

Богдан ДРОЗДОВ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top