Субота, 20 квітня 2024
Економіка

Володимир Шаповал: "Наша команда пройшла випробування часом"

Начальник Світловодського УЕГГ Володимир ШаповалНачальник Світловодського УЕГГ Володимир ШаповалСпілкуватися з Володимиром Шаповалом — людиною молодою і привабливою, енергійною і розумною – одне задоволення. Йому лише 33, а він вже 6 років успішно керує Світловодським управлінням експлуатації газового господарства, у якому на сьогодні працюють 203 працівника.
За освітою Володимир — інженер з теплогазозабезпечення, закінчив Одеську академію будівництва та архітектури. Працював у Знам'янському управлінні УЕГГ майстром, начальником служби, головним інженером. До Світловодська приїхав у свої 27 і став наймолодшим начальником управління газового господарства в Україні.


Випробування це Володимир витримав з честю. Наполегливістю і принциповістю заслужив авторитет у колективі. Постійно самоудосконалюється: закінчує навчання в Одеській філії Академії державного управління при Президентові України, здобуває кваліфікацію магістра, займається спортом, разом з колегами бере участь у міських змаганнях.

Напередодні професійного свята ми побували в УЕГГ і попросили його відповісти на кілька запитань.

Володимир Шаповал: "Наша команда пройшла випробування часом"— Володимире Вікторовичу! Скажіть, будь ласка, чи залишилася у вас традиція зустрічати професійне свято трудовими успіхами, заохочувати найкращих працівників?

— Звичайно. З минулого треба брати найкраще. Щодо здобутків. Ми – експлуатаційне підприємство, тому наш головний показник – безаварійна робота, потім уже збереження колективу, відсутність заборгованості з заробітної плати.

Ми обслуговуємо місто Світловодськ, Світловодський та Онуфріївський райони, всього 31 тисячу абонентів. Нарікань на нашу роботу не було, аварій також, заробітну плату ми отримуємо вчасно. Через суттєве зменшення транспортування газу на деякий період ми вимушені були запровадити скорочений тиждень, але зараз повернулися до звичного графіку роботи. Отже, День працівників нафтової та газової промисловості ми зустрічаємо у доброму настрої.

— Які заходи плануєте провести, кого будете відзначати і як саме? Грамоти ще мають вагу у вашому колективі?

— Обов'язково проведемо урочисті збори, у яких візьмуть участь наші керівники з ВАТ "Кіровоградгаз", там і назвемо кращих. Вагу грамот ми збільшуємо за рахунок грошової премії, хоча і сама грамота — це визнання, а воно потрібно кожній людині. Продовжимо святкувати на одній з баз відпочинку.

— Від кого з ваших коллег залежить успішна робота управління? Можете назвати конкретні прізвища?

— Я би хотів підкреслити, що специфіка нашої роботи полягає у злагодженій роботі кожного підрозділу, кожного окремого працівника. Тому всі без винятку працюють добре. Але я хочу окремо подякувати за ефективну працю кільком інженерно-технічним працівникам.

Олександр Неборак працював у нас майстром. Я призначив його на посаду головного інженера. Це був певний ризик: досвіду керівної роботи небагато, 35 років, але усі мої сподівання він виправдав. Начальник служби Володимир Щербина починав працювати слюсарем, згодом підвищився до майстра, а тепер усі внутрішньобудинкові мережі перебувають у його підпорядкуванні. Йому 34 роки. Олег Тиновець успішно керує службою обліку. Йому теж 34 роки. Юрій Васильков – начальник служби мереж — працює в управлінні 15 років, давно пройшов випробування часом. Григорій Святний – це батько для всіх наших водіїв. Два останніх колеги мають більш поважний вік і більший досвід, але це не заважає нам бути командою, адже головним критерієм я вважаю бажання навчатися, прагнути до нового, ефективного і вміння втілювати все це у життя. Всі вони цим критеріям відповідають.

— Що ви побажаєте своїм працівникам у день професійного свята?

— Насамперед, безаварійної роботи, міцного здоров'я, злагоди, щастя. В останнє слово я вкладаю такий зміст: щоб ви, шановні колеги, зранку з великим задоволенням йшли на роботу, а ввечері з неменшим задоволенням поспішали додому.

— Дякуємо вам за розмову, вітаємо з професійним святом, бажаємо успіхів у роботі, спорті, політиці і щастя, у вашому його розумінні.

Володимир Шаповал: "Наша команда пройшла випробування часом"
Ось вона — успішна команда УЕГГ (зліва-направо): Григорій Святний, Юрій Васильков, Володимир Шаповал, Олександр Неборак, Володимир Щербина, Олег Тиновець.


Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top