Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

У 60% перевірених Кіровоградською СЕС супермаркетів виявлено порушення

У 60% перевірених Кіровоградською СЕС супермаркетів виявлено порушенняПорушення, більшість яких стосувалися роботи власних кулінарних цехів, де для виготовлення різних страв використовували продукти з вичерпним терміном реалізації встановлено фахівцями Кіровоградської обласної санітарно-епідеміологічної служби у 60% перевірених супермаркетів.
Про це під час наради з питань виконання положень Меморандуму порозуміння між облдержадміністрацією, виробниками продовольчих товарів та мережевою торгівлею повідомив головний санітарний лікар області Федір Чорний.
^ Реклама ^

За його словами, інші порушення стосувалися порушення термінів проходження медоглядів, умов зберігання та розфасовки продукції.

Начальник управління у справах захисту прав споживачів в області Юрій Арбатов повідомив під час наради, що за результатами перевірок 329 магазинів, у 316 випадках виявлено порушення, а це 96%. Зокрема, із 23 підприємств роздрібної торгівлі-учасників підписання Меморандуму у всіх виявлено порушення різного характеру: порушення термінів вжитку, відсутність супровідних документів тощо.

kirovograd.proua.com

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top