П’ятниця, 19 квітня 2024
Свято

"Ми — нащадки козацького роду"

Наталка ШинкаренкоНаталка ШинкаренкоТеатралізоване дійство під такою назвою розгорнулося на міському стадіоні о 18.00 24 серпня 2010 року, присвячене Дню незалежності України (режисер-постановник Любов Литвиненко). Близько двох тисяч глядачів уважно спостерігали за розгорнутою панорамою українського села, талановитою грою колективів міського палацу культури, танцювальними колективами Власівського палацу культури, представниками міського спорткомплексу. Цікаво і видовищно!
Виступ гурту "Сусіди" та 12-річної зірочки української естради Наталки Шинкаренко з сусіднього селища Градизьк Глобинського району Полтавської області не залишив нікого байдужим. Дорослі за професійністю не поступалися найвідомішим українським співочим колективам.


Юна Наталка — справжній талант — навчалася у самої Раїси Кириченко. Має незвичний за силою і тембром голос. Колеги повідомили, що ходити, говорити і співати вона почала одночасно. І це не жарт. Наталка співає з трьох років, її знають в усіх куточках України. Добре, що тепер знаємо її і ми, дякуючи організаційному комітету свята.

Святкова лотерея тримала глядацьку аудиторію у напрузі кілька годин, але призи були того варті. Деякі щасливчики отримали не один, і не два! Їм буде про що розповідати нащадкам.

Закінчився святковий вечір молодіжною дискотекою на центральній площі міста.


Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top