П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

Голову не відірвало

Голову не відірвалоУ Світловодську залізничний переїзд, що на греблі, знов нагадав про себе ще одним жахливим ДТП. Щоправда, трагедія сталася не на центральному переїзді на Власівку, а на тому, що ближче до Кременчуцької ГЕС... Все розпочалося, як завжди, з чуток. Переповідаючи про те, що сталося минулого четверга на переїзді, всезнаючі бабці додавали моторошну деталь, мовляв, водієві від удару відірвало голову. Начисто!



Ні, повідомили нам згодом у Світловодському ДАІ, голова водія залишилась на тулубі, втім, як і голова його пасажирки. Насправді ж сталося таке: 25 жовтня, близько сьомої ранку на нерегульований переїзд з боку дач виїхало авто марки ВАЗ-2105, за кермом якого перебував 50-річний Д, крім нього у салоні знаходилася 36-річна пасажирка К., накрапав дощ і, як припускають даішники, водій, через запотілі вікна, не зміг розрізнити сигнальні вогні потяга - він сприйняв їх за світло від фар авт, що рухалися уздовж греблі. Ще він не зупинився, як того вимагає знак „Стоп” перед переїздом. Це і стало його фатальною помилкою – кількасоттонний локомотив, який тяг чотири порожні вантажні вагони вдарив автівку своєю страшенною силою. Від чого її було відкинуто з колії щонайменше на 20 метрів. Водій загинув на місці, а його супутницю було доправлено до реанімації Світловодської ЦРЛ. Стан її залишається тяжким.

За останні 5 місяців це вже друге ДТП зі смертельними наслідками на даному залізничному перегоні – у червні, на власівському переїзді аналогічна трагедія сталася з автівкою Пежо-407. Тоді, у результаті зіткнення з потягом, загинули чоловік та дружина 1972 та 1974 років народження.

Ян ДРОБОВИК

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top