Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

Волейбол. Ірина Горобець та Олена Депутат – чемпіонки області

Волейбол. Ірина Горобець та Олена Депутат – чемпіонки області19 та 20 червня у Кіровограді пройшли Відкриті обласні змагання з пляжного волейболу, приурочені до Дня Конституції України. Організатором змагань виступила Кіровоградська обласна федерація волейболу України.
У обласній першості взяла участь і пара учасниць зі Світловодська: Ірина Горобець та Олена Депутат (1967 р.н.). До речі, світловодські волейболістки, представниці ДЮСШ №1, вже другий рік поспіль беруть участь у змаганнях. Минулого року Ірина та Олена стали срібними призерками. А пара молодших волейболісток 1993 р.н. Наталка Горобець та Юля Чупріна вибороли перше місце. Цього року молодша пара не поїхала до Кіровограда, тому волейбольну честь Світловодська відстоювали більш досвідчені спортсменки.
^ Реклама ^

Отже, участь у змаганнях взяли вісім жіночих пар, з яких шість було із Кіровограда і по одній зі Світловодська та Долинської. Ігри проходили "по пляжній сітці", і нашим дівчатам довелося зіграти чотири досить напружені гри. Особливо виснажливою стала фінальна гра проти пари із Кіровоградської льотної академії. Та все ж таки рівних спортсменкам зі Світловодська, які займаються волейболом все своє свідоме життя, і з п'ятого класу (!) грають в одній команді, на цій першості не було.

"Приємно відзначити, — говорить Ірина Горобець, — що рівень змагань порівняно із минулим роком значно зріс. Але, з іншого боку, і грати було набагато важче. Особливо проти дівчаток 16-років".

Але, переборовши всі труднощі, Ірина Горобець та Олена Депутат вибороли медалі переможців, отримали кубок, дипломи та грошову винагороду.

"Ми дуже раді, що нам вдалося досягти успіху. Сподіваюся, ми можемо бути гідним прикладом для нашої молоді, яка сьогодні майже не розуміє, що спорт — це досить яскравий і корисний стиль життя. Ми любимо свою справу. Можна навіть сказати, що ми щасливі у спорті, як би банально це не звучало", — завершила свою розповідь чемпіонка області.

Волейбол. Ірина Горобець та Олена Депутат – чемпіонки області

Волейбол. Ірина Горобець та Олена Депутат – чемпіонки області

Микола Шверненко.
На фото Богдана Дроздова: Олена ДЕПУТАТ та Ірина ГОРОБЕЦЬ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top