Четвер, 28 березня 2024
Спорт

Велоспорт. Вдалий виступ Антона Пустовіта

Велоспорт. Вдалий виступ Антона ПустовітаЗ 10 по 13 червня у обласному центрі відбувся черговий етап Чемпіонату України з велоспорту. Від нашого міста участь у змаганнях взяли троє вихованців (точніше, двоє вихованців Максим Рабаєв і Олександр Мусієнко та їхній молодий тренер Антон Пустовіт) нещодавно створеного спортивного відділення КДЮСШ №2.
І якщо для перших двох це були перші в житті змагання такого рівня, то їхній тренер, кандидат до збірної України, виступав у якості фаворита.


Антон виправдав сподівання шанувальників велоспорту, посівши призове місце у загальному заліку та вигравши 4-й етап кубку України з крос-кантрі.

Двоє вихованців Антона виступили не так яскраво, як тренер, але легко потрапили до 20-ки кращих із загальної кількості спортсменів (їх було більше 60).

"Я радий тому, що відділення велоспорту, не зважаючи на свій вік, вже прославляє наше місто на обласному рівні, — говорить головний спеціаліст з питань спорту Василь Мороз. — Вдячний нашим спортсменам за високі досягнення. Також вдячний людям, які допомагають у розвитку та популяризації даного виду спорту. Зокрема, генеральному директору ЗАТ "ОДЕБП" Івану Марону та міському осередку ПР. Впевнений, що й надалі світловодці досягатимуть на змаганнях з велоспорту високих цілей".

Микола Шверненко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top