П’ятниця, 29 березня 2024
Події

Спортивний калейдоскоп від управління молоді та спорту

Починаючи з 7-го квітня управління молоді та спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради провели низку спортивних заходів, присвячених Всесвітньому дню здоров'я. Мета проведення, зрозуміло, пропаганда здорового способу життя та залучення до активного відпочинку якомога більше маленьких, юних та дорослих світловодців.
Спочатку на центральній площі міста УМС провели "Веселі старти", в яких взяли участь вихованці ДЮСШ №№1 та 2, а також всі бажаючі діти, які завітали на спортивне свято. Участь в естафетних конкурсах взяли близько 100 осіб. Крім того кожен, кому подобається малювати, мав змогу взяти участь у конкурсі малюнків на теми "Спорт – рух до здоров'я" та "Здоровим бути модно". Переможців та учасників було нагороджено солодкими призами.


Цього ж дня на футбольному майданчику ЗОШ №9 пройшла матчева зустріч команд "Авангард" (Світловодськ) та збірної команди Знам'янки. Перемогла, як-то кажуть, дружба, з рахунком 14:2 на нашу користь.

9-го квітня у міському плавальному басейні пройшли змагання на першість ДЮСШ №2 з плавання, в яких взяли участь понад сотню маленьких плавців. В своїх видах та вікових категоріях переможцями стали Дмитро Шевчук, Денис Мацагирь, Вікторія Тіщенко, Дмитро Мамигін, Юля Бугаєнко, Дмитро Порожняков, Настя Линенко, Максим Глущенко, Павло Коваленко, Євеліна Кайнова, Яна Савченко та Олексій Усик.

15 квітня юні футболісти (вихованці ДЮСШ №1) приймали "Кристал-2" із Олександрії. Грали трьома складами: 1997 р.н., 1996 р.н. та 1994-1995 р.н. Для старших вихованців тренера Ю.Василенка гра виявилася невдалою і вони поступилися олександрійцям. А два молодші склади отримали впевнені перемоги із рахунками 3:0 та 4:1.

Наступного дня наймолодша вікова група футболістів (1999-го р.н.) взяла участь в обласних змаганнях на призи клубу "Шкіряний м'яч" у Знам'янці. Поступившись командам Кіровограда та Олександрії, хлопці все ж потрапили на ІІІ призове місце, вигравши останній матч проти господарів з рахунком 2:0.

16-17 квітня на базі МСК ім. А.Тузовського пройшла спартакіада з баскетболу серед дорослих. Світловодська чоловіча команда посіла ІІ місце, поступившись спортсменам із Кіровограда всього одним очком.

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top