Субота, 20 квітня 2024
Свято Фоторепортаж

Великодні вітання

Великодні вітання
1 квітня, у переддень Великодня, служба у справах дітей (начальник Ніна Проша), центр соціальних служб для cімї, дітей та молоді (директор Олена Куценко), управління молоді та спорту Світловодського міськвиконкому (начальник Неля Брусенцева), Світловодський міський осередок суспільної служби України (керівник Надія Мальцева) провели традиційну акцію – вітали дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та багатодітні родини з наступаючим святом. Дітям коротко розповіли про це, одне з найбільших релігійних свят року, про його традиції, і сам Янгол побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, благополуччя і всіляких гараздів та вручив пасочки – символ Великодніх свят.


Від виконавчого комітету присутніх зі Світлим Хрестовим Восресінням привітала заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Макковій. Для вручення подарунків дітей та їхніх батьків запросили до депутатської кімнати, яка цього дня виглядали урочисто: на столах лежали вишиті рушники та писанки.

Святкову програму допомогли підготувати працівники краєзнавчого музею (директор Віктор Сергєєв) та міського Палацу культури (директор А. Сало). Вище зазначені служби дякують добрим людям, які допомогли організувати свято: О. Коханюку, власнику виробничої бази «Світловодська паляниця» та її директору А. Калашнику, О. Єнікеєвій, приватному підприємцю.

Великодні вітання

Великодні вітання

Великодні вітання

Великодні вітання

Великодні вітання

Тетяна ЗИМА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top