Субота, 20 квітня 2024
Надзвичайні пригоди

З початку року у Світловодську та районі сталося шість пожеж. Загинула одна людина.

З початку року у Світловодську та районі сталося шість пожеж. Загинула одна людина.5 березня о 7.30 ранку на пункт зв'язку Світловодського МВР УМВС та служби порятунку повідомили про пожежу в одному з житлових будинків по вул. 9 Січня.
"Через велику задимленість приміщення, – розповіли нам у службі порятунку, – бойовий підрозділ, прибувши на місце події, не зміг зайти у приміщення без дихальних апаратів на стисненому повітрі". Зрештою, у помешканні було знайдено тіло 46-річного господаря гр. Т. Він лежав на своєму ліжку, мав опіки обличчя, і, ймовірно, помер від термічного шоку.


Орієнтовна причина загоряння – необережне поводження з вогнем під час паління. Є припущення, що Т. заснув у ліжку з цигаркою.

З’ясувалося, що він ніде не працював, не мав родини, вживав алкоголь. Нам також стало відомо, що напередодні цієї сумнозвісної події родичі попереджали Т., аби він не палив у приміщенні та був обережним...

З початку року у Світловодську та Світловодському районі сталося шість пожеж (5 – місто, 1 – район), прямі збитки від яких склали 74 600 гривень, побічні – 206 750, загинула одна людина.

За цей період у Кіровоградській області сталося 152 пожежі, 33 особи загинули.

Згідно з оперативними даними МНС України, протягом лише минулої доби в Україні зареєстровано 113 пожеж, у тому числі 78 – у житловому секторі, виявлено тіла 10 загиблих осіб. Крім цього, виникло 4 пожежі на підприємствах та 7 пожеж на транспорті. Вогнем знищено 28 будівель, 6 одиниць автотракторної техніки та 2,3 тонни кормів. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 1 млн. 735 тис. грн., з яких 535 тис. грн. – прямі.

За матеріалами служби порятунку підготувала Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top