Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

ДЮСШ №2 — чемпіони Кіровоградської області з баскетболу

ДЮСШ №2 — чемпіони Кіровоградської області з баскетболу26-28 лютого на базі міського спортивного комплексу ім. А.Тузовського проходив відкритий офіційний Чемпіонат області з баскетболу серед юнаків 1994-1995 р.р.н. Змагання проходили під патронатом обласного управління молоді та спорту обласної державної адміністрації, за участі відповідного міського управління. Активну участь в організації змагань взяли головний спе-ціаліст з питань спорту Василь Мороз, директор ДЮСШ №2 Ірина Мусієнко та головний суддя змагань, головний тренер світловодської команди Володимир Лисак.
Участь у чемпіонаті взяли 7 команд, серед яких п'ять із Кіровоградщини: БК "Моноліт" та ДЮСШ із Кіровограда, команди Олександрії, Світловодська (ДЮСШ №2) та Світловодського району, а також дві команди гостей турніру: із Черкас та Кременчука.
^ Реклама ^

В результаті триденної боротьби призові місця розподілилися таким чином: ІV місце посіла команда Світловодського району, ІІІ - Черкаси, ІІ - кіровоградський "Моноліт", І - світловодська команда ДЮСШ №2.

До речі, дуже цікавою видалася фінальна гра, в якій зустрічалися команди вищого дивізіону Чемпіонату України: команда світловодців виступає в групі "А" і посідає, наразі, шосту сходинку, маючи всі шанси вчетверте поспіль потрапити до фінальної частини змагань; кіровоградці займають першу сходинку у групі "Б" і, фактично, були впевнені у своїй перемозі над суперниками. Та не так сталося, як гадалося. Нашим хлопцям вочевидь допомагали рідні стіни та чисельна команда підтримки. Тому і розрив у 20 балів на нашу користь на кінець матчу був просто нищівним для кіровоградської самовпевненості!

Кращим гравцем турніру визнано Філіпа Єськова, учня ЗОШ №2, яка може пишатися тим, що виховала Чемпіона області. А Світловодськ черговий раз пишається досягненнями вихованців Володимира Лисака. Спасибі хлопцям і успіхів на Чемпіонаті України.

P.S.: Команда, тренери та батьки дякують Віктору Королю за постійну підтримку.

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top