П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Потеплішало. Дороги, принаймні до музею, дещо розчистили…

Потеплішало. Дороги, принаймні до музею, дещо розчистили…

Цими днями міський краєзнавчий музей демонструє щонайменше три цікаві виставки.
Вже два роки, як відійшла у вічність Ольга Аболмасова, яка очолювала світловодський музей протягом тривалого часу. По собі вона залишилась у пам’яті не лише, як берегиня навколишніх артефактів, а і як майстриня декоративно-ужиткового мистецтва... Десятки її вишивань, інших доробок виставлені сьогодні в музеї, як данина світлої пам’яті цієї непересічної особистості.
^ Реклама ^

...21 рік тому закінчилася Афганська кампанія – одна із останніх воєнних совєтських авантюр, за яку загинули понад 13 тисяч вихідців з УССР. Цій даті, а також вічній пам’яті тутешніх хлопців, що полягли на теренах гордої чужовірної азійської країни присвячена друга музейна експозиція.

…І нарешті третя виставка підведена також під нерадісну дату – саме у лютому 1992 року у Києві, за все ще не з’ясованих обставин, трагічно загинув наш земляк, молодий журналіст, депутат Верховної Ради України Вадим Бойко... «Я був і залишаюсь журналістом», таку назву має тематична експозиція, яка складається із світлин, статей, задокументованих сторінок цієї, поза сумнівів, талановитої людини... Завітайте до музею!

Власкор,
"Світловодськ Інформ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top