Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету, що відбулося 15 січня, було розглянуто майже 60 питань. Коротко про основні.
Без роботи до кращих часів? Заступник директора Світловодського МРЦЗ довів до відома присутніх інформацію щодо працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту. Але інформація ця невтішна: з 12 підприємств міста, які мали у 2009 році подбати про працевлаштування незахищених, квоту на цю категорію знято. Отож, якщо раніше, згідно з рішенням виконкому, деякі підприємства міста повинні були забезпечити роботою 30 осіб за цією квотою, то тепер, згідно з рішенням від 15 січня, з них ці зобов’язання знято. Причина – зменшення обсягів виробництва, скорочення чисельності штату працівників, складне фінансове становище підприємств тощо.
^ Реклама ^

Призов-2010. Про організацію та проведення призову на строкову військову службу у квітні-травні 2010 року доповів заступник військового комісара, майор Микола Грінченко. Отож, служити підуть юнаки 1985-1992 року народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і вони не мають права на відстрочку, та громадяни старшого призовного віку, які втратити право на відстрочку. Таких на обліку (у нашому та Онуфріївському районі) більше 3500 осіб, до війська підуть 145.

Протиаморальні заходи. У Світловодську існує постійна комісія з захисту суспільної моралі. Про підсумки її роботи розповіла начальник управління молоді та спорту Неля Брусенцева. З-поміж іншого члени комісії проводили рейди-перевірки підприємців з метою попередження розповсюдження друкованої, аудіо- відеопродукції еротичного, сексуального характеру, а також продукції, що містить елементи жорстокості та насильства.

Комісія також навідувалася у культурно-розважальні заклади, комп'ютерні клуби, перевіряла, чи діє заборона на продаж дітям алкоголю та тютюну, чи не розповсюджуються там наркотики. Виявлено та зафіксовано кілька несуттєвих порушень, до винних вжито відповідних заходів.

Як працював виконком. Про виконання плану роботи виконавчого комітету Світловодської міської ради за друге півріччя 2009 року прозвітував керуючий справами міськвиконкому Вадим Туманов. Отож, за звітний період відбулося 22 засідання виконкому, на яких розглянуто 672 питання, по яких прийнято 635 рішень. За службовими записками начальників управлінь і відділів, 8 питань знято з розгляду. 2 питання перенесено на 1 півріччя 2010 року: правила забудови м. Світловодська; про проведення технічної інвентаризації захисних споруд ЦЗ.

Вадим Павлович також презентував план роботи виконавчого комітету на І півріччя 2010 року та оприлюднив основні питання розгляду, серед яких питання освіти, медицини, зайнятості населення, соціально-економічного розвитку міста тощо.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top