Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Розподіл квартир: підготовка документів триває

Розподіл квартир: підготовка документів триваєНепроста місія випала на долю членів громадської комісії з житлових питань, в яку входять представники влади, громадських організацій, депутати. Як відомо, триває підготовка документів претендентів та житло у будинку по вулиці Приморська, тож вона, комісія, розглядає та вирішує кожне спірне питання, якщо раптом виникають непорозуміння.
Чергове засідання комісії відбулося 12 листопада під головуванням секретаря міської ради Віталія Юшка. Про стан підготовки документів звітувала спеціаліст відділу з питань житла та ОСББ Марія Дмитренко.
^ Реклама ^

Щойно буде завершено роботу з документами на міському рівні, їх буде направлено до ОДА, потім – у три міністерства та на Координаційну раду, що працює при Кабінеті міністрів. Не виключено, що деякі документи будуть відправлені на доопрацювання.

Нагадаємо, що у будинку по вул. Приморська, 38 а світловодці отримають 84 квартири. Всього на черзі перебуває 1675 осіб, перереєструвалися 177 осіб. Квартири будуть розподілені лише серед тих, хто пройшов перереєстрацію, у порядку першочерговості по 4 категоріях: службові (для працівників СБУ, прокуратури, МНС, міліції) 20% (17 квартир), решта квартир складатиме знову 100% і розподілятиметься так: 20% – для позачерговиків, 20% – для першочерговиків та 60% – для черговиків.

Як сказав Ю. Лукинський, член комісії, "перед нами стоїть надзвичайно важке завдання: розподіляти квартири, які коштують по 3900 гривень за 1 кв. м. Це – державні гроші. Все має бути законно".

Певно, цим нікого не здивуєш, що, прагнучи отримати якомога більше квадратних метрів, деякі світловодці вдаються до різноманітних маневрів (приписують зятів, тещ, батьків та інших родичів, збираючи їх по всій Україні, терміново одружуються, розлучаються тощо). Члени комісії пильності не втрачали, спірні питання розглядали ретельно, вивчали документи ще і ще раз, і незаконні зазіхання намагалися припинити.

Розподіл квартир: підготовка документів триваєРозподіл квартир: підготовка документів триваєРозподіл квартир: підготовка документів триває


Тетяна ЗИМА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top