Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Люди

Олена БАЛЮК: "Жодній людині не буде відмовлено"

Олена БАЛЮК: "Жодній людині не буде відмовлено"Читачів газети "Світловодськ вечірній" цікавить, як буде працювати міське управління пенсійного фонду України під час епідемії грипу, чи позначиться кризова ситуація в країні на виплаті пенсій. За роз'ясненням ми звернулися до начальника управління Олени Вікторівни БАЛЮК. Ось що вона розповіла:
– Жодних затримок із фінансуванням та виплатою пенсій на цей час не існує. Пенсійний фонд працює стабільно. 23 жовтня фінансування виплати пенсій та грошової допомоги за жовтень 2009 року завершено. У нас була одна неприємність зі Східно-Європейським банком, після чого ми розірвали з ним угоду. Пенсійний фонд тимчасово не фінансує Східно-Європейський банк. Особи, які отримували пенсію через цю установу, поки що фінансуються через поштові відділення, але за їхнім бажанням ми можемо відкрити особовий рахунок у будь-якому іншому банку.
^ Реклама ^

Виплата пенсій за листопад розпочалася 4 листопада згідно з календарним графіком. Не зважаючи на те, що наші власні надходження за 9 місяців 2009 року складають лише 36,8% від потреби, ми отримуємо дотацію, тому пенсії і надалі будуть виплачуватися вчасно і у повному обсязі.

На всі запитання, пов'язані із пенсійним забезпеченням, перерахунком пенсій будуть надані вичерпні відповіді. Наголошую: жодній людині не буде відмовлено. Але в інтересах громадян, для попередження зараження грипом та з метою обмеження відвідин ними місць великого скупчення людей, звертаюся з проханням, якщо це можливо, з'ясовувати питання по телефону. У нас працюють "гарячі" телефонні лінії. Водночас, звертаючись до Пенсійного фонду, дуже прошу обмежити час особистого спілкування. Залишайте свій контактний телефон і через деякий час ви отримаєте вичерпну відповідь. Ви можете також надіслати нам листа.

До спеціалістів управління ви можете звернутися за такими номерами телефонів "гарячих" ліній: відділ пенсійного забезпечення – 32319, 23816; відділ обліку надходження платежів – 22790; відділ персоні-фікованого обліку – 25327; урядова "гаряча лінія – 0800507309.

Підготувала Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top