Середа, 16 жовтня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Світловодські дзюдоїсти здобули путівку на чемпіонат України Новина з фото

Світловодські дзюдоїсти здобули путівку на чемпіонат України
12 жовтня у місті Малій Висці Новоукраїнського району Кіровоградської області відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з дзюдо серед юнаків 2008-2011 років народження.
^ Реклама ^

Участь у цьому чемпіонаті взяли більше ніж 100 спортсменів з усієї області. Світловодськ був представлений вихованцями тренера Рудольфа Матвєєва (КДЮСШ №1, директор Василь Мороз), які здобули призові місця.

Назар Мусієнко (55 кг), Захар Осиченко (60 кг) та Денис Кравченко (66 кг) вибороли І місця. ІІ місце здобув Кіріл Гаркуша. Бронзовим призером чемпіонату став Артем Комлик.

— Чемпіонат у Малій Висці був відбірковим на чемпіонат України з дзюдо, який відбудеться на початку грудня у Тернополі. Тож Назар Мусієнко, Захар Осиченко та Денис Кравченко здобули путівки на чемпіонат України, — поділився з нашим виданням Рудольф Матвєєв. — Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість займатися спортом, брати участь у змаганнях та гідно представляти наше місто на всіх рівнях.


Пишаємося досягненнями світловодських дзюдоїстів та бажаємо їм нових висот і перемог у майбутніх змаганнях!

Світловодські дзюдоїсти здобули путівку на чемпіонат України
Рудольф Матвєєв. Фото: Богдан Дроздов (архів)


Рудольф Матвєєв — досвідчений тренер з понад 30-річним стажем, який виховав чимало чемпіонів України, Європи та світу. Його підхід базується на поєднанні фізичної підготовки та виховання характеру, адже для нього важливо не лише навчити техніці дзюдо, а й сформувати в учнів відповідальність і силу волі. Він приділяє особливу увагу дисципліні, а також вірить, що тренер має бути прикладом для своїх вихованців.

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: "Хороший тренер має стати батьком вихованцям", — Рудольф Матвєєв
  • Нравится
  • 1



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top