Неділя, 06 жовтня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Світловодські бійці ММА здобули низку медалей на відкритому чемпіонаті Кіровоградщини Новина з фото

Світловодські бійці ММА здобули низку медалей на відкритому чемпіонаті Кіровоградщини
5 жовтня у Кропивницькому, на базі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву 2, відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області зі змішаних єдиноборств (ММА), участь у якому взяли 120 спортсменів віком від 8 до 18+ років.
^ Реклама ^

Організатором чемпіонату виступив Кіровоградський обласний відокремлений підрозділ громадської організації "Федерація змішаних єдиноборств ММА України" (керівник Роман Малюга). Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснювало управління молоді та спорту Кіровоградською облдержадміністрації (начальник Андрій Щетина). Головний суддя — Давід Джоджуа, головний секретар — Андрій Токар.

Світловодськ на цьому чемпіонаті представили вихованці тренера Миколи Нейбургера. Артем Сошнев, Ярослав Єрмаков, Юрій Філоненко та Юрій Кононенко вибороли ІІ місця. ІІІ місця здобули Даніл Тяка, Микита Безсмертний та Іван Канупер. До речі, Ярослав Єрмаков, Юрій Філоненко та Микита Безсмертний брали участь у змаганнях з ММА вперше.

Учасники змагань, які посіли І-ІІІ місця були нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів.

Серед найближчих планів спортсменів зі Світловодська — участь у чемпіонаті України, який відбудеться 4-5 листопада у Полтаві. Серед амбітних планів — участь у чемпіонаті Європи.

Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів і перемог на всіх рівнях. Хай жага до перемог, наполеглива праця та командний дух завжди супроводжують їх на шляху до нових вершин!

Світловодські бійці ММА здобули низку медалей на відкритому чемпіонаті Кіровоградщини
  • Нравится
  • 1


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top