Субота, 21 вересня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Goldi: все, що варто знати про бренд Рекламний матеріал

Goldi: все, що варто знати про бренд Зі збільшенням попиту на товари вітчизняного виробництва все більше українців звертають увагу на бренди одягу, засновані в Україні. Й відкривають для себе, що речі українських виробників не тільки не гірші за західні аналоги, а й у дечому навіть мають переваги порівняно з імпортом. Одним із таких брендів є Goldi, який випускає стильне повсякденне жіноче та чоловіче вбрання.

5 фактів про Goldi

 

Про компанію, яка веде свою історію ще з 1990-х років, можна розповідати багато. Але ми пропонуємо 5 головних фактів, які допоможуть познайомитися з брендом і зрозуміти його особливості:

  1. Goldi – українська компанія із Рівного. Історія бренду розпочалася з того, що подружжя Червонюків із Рівного в 1990 роках задумало зайнятися виробництвом власного дизайнерського одягу. Від мрії до реалізації задуманого пройшло багато часу, Олег Червонюк об’їздив півсвіту, переймаючи досвід у закордонних компаній. Сьогодні Голді є одним із найбільш успішних українських підприємств текстильної промисловості.
  2. У компанії є власна мережа магазинів. Фірмові бутики бренду є чи не в кожному ТРЦ великих міст України. А з 2017 року два великі магазини компанії працюють у Варшаві та Вроцлаві.
  3. Goldi – компанія повного циклу виробництва. Серед виробничих потужностей підприємства є Рівненський льонокомбінат, де компанія виготовляє тканини для майбутніх колекцій одягу. Такий підхід гарантує не лише високу якість матеріалів, але й дозволяє миттєво реагувати на модні тренди й виготовляти тканини з найбільш модними фактурою, кольором, принтами.
  4. Виробник пропонує великий вибір одягу. Цей український бренд випускає жіноче, чоловіче і дитяче вбрання для різних сезонів. В колекціях є також одяг верхній, для сну і білизна.
  5. Голді – недорогий одяг. Хоч за якістю продукція Голді значно краща, ніж одяг деяких західних популярних мас-маркет брендів, проте ціни на український товар залишаються прийнятними для багатьох.

А ще українська компанія ретельно відслідковує світові модні тренди. Тому кожна нова колекція одягу торгової марки втілює найпопулярніші фешн-тенденції.


Де найвигідніше купувати одяг Goldi?

 

Товари бренду доступні у фірмових онлайн магазинах і на офіційному сайті. В обох варіантах покупцям пропонують максимально вигідні ціни – від виробника. А тим хто хоче придбати новинки від Голді за найнижчими цінами, варто частіше заглядати на офіційний сайт компанії, адже там періодично бувають розпродажі та знижки. До речі, саме зараз чимало стильних моделей також продають за акційними цінами.

  • Нравится
  • 0

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top