П’ятниця, 20 вересня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Методи друку на футболках Рекламний матеріал

 
Друк на футболках — це гарна можливість зробити індивідуальну продукцію, яка стане гарним відображенням власного стилю та ідей. Існує багато методів друку, що дозволяє створити якісний та практичний готовий продукт. Наприклад, футболки з логотипом від VIP-Print роблять за допомогою сучасних технологій. Це гарантує високу якість та довгий строк служби речей незалежно від умов використання. Кожен із методів друку на футболках відрізняється технікою виконання та характеристиками.

Які бувають методи друку

 

Виокремлюють різні методи нанесення зображень на футболки, зокрема:

  • шовкографія;
  • цифровий друк;
  • термотрансферний друк.

Шовкографія — популярний метод нанесення логотипів по всьому світу. Він гарантує відмінну якість готової продукції, швидкість виробництва, а також оптимальне співвідношення ціни та якості. Шовкографія дозволяє створити зображення з яскравими кольорами на готовому виробі та надрукувати логотип майже на будь-якому матеріалі. Така річ приємна на дотик, тому її зручно носити щодня.


Прямий друк також часто використовується. Він дозволяє нанести зображення будь-якої складності майже без обмежень. Серед основних особливостей — яскравий колір. Цей метод ідеально підходить для нанесення фотографій, кольорових візерунків. Зображення друкується за допомогою спеціального принтера.


Термотрансферний друк — сучасний метод виготовлення футболок із різними ефектами та зображеннями. Для цього використовуються безпечні, сучасні та якісні матеріали.


Вибір того чи іншого способу друку залежить від тиражу, складності малюнка та бажаного результату. Саме тому варто довіряти такі задачі тільки професійним майстрам.


Хто вибирає футболки з принтом

 

Футболки з оригінальними зображеннями можуть знадобитись у різних випадках. Брендовані речі відрізняються високою якістю та незвичайним дизайном.


Наприклад, за допомогою футболок із принтом можна створити якісну рекламну продукцію для просування конкретного бренду. Такий одяг дозволить відрізнятися з-поміж конкурентів та дає змогу підвищити пізнаваність компанії на ринку.


Крім цього, друк на футболках може знадобитися для проведення різних спортивних змагань, тімбілдінгів та інших унікальних занять. Така річ стане гарним пам’ятним подарунком. До того ж футболки із принтами представлені в різних варіантах, що дає широкий простір для фантазії.

  • Нравится
  • 0

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top