П’ятниця, 20 вересня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Огляд Рено Колеос 2024 року Рекламний матеріал

Огляд Рено Колеос 2024 рокуRenault Koleos вже досить давно зайняв своє місце серед кросоверів середнього розміру і новий автомобіль тільки зміцнює цю позицію на ринку. Ця машина завжди асоціювалася з вдалим поєднанням комфорту, стилю і відмінних показників на будь-яких дорогах і оновлена модель 2024 року не стала винятком.

Renault Koleos 2024 зберіг свій характерний зовнішній вигляд, проте зазнав змін, які одразу привертають до себе увагу. Першою впадає в очі передня решітка, яка стала більш агресивною та виглядає дуже сучасно. Оптика тепер стала стандартною в усіх комплектаціях, з акцентом на витончених лініях денних ходових вогнів. Передні та задні фари також отримали новий дизайн, що додало автомобілю певної елегантності.


Габарити залишилися практично незмінними, що є свідченням того, що конструкторі Renault впевнені, що вже знайшли ідеальний баланс між розміром авто і його здатністю маневрування. Легкосплавні диски отримали новий дизайн і доступні в декількох розмірах у різних комплектаціях, що дозволяє підлаштовувати авто під власні уподобання.


Екстер'єр виглядає сучасно і привабливо, але став ще більш стильним і таким, який точно не залишиться без уваги на дорозі.


Інтер’єр: комфорт і технології

 

Інтер'єр Renault Koleos відрізняється комфортом і розкішшю, що і очікували покупці від сучасного кросовера. У дизайні використані ще якісніші матеріали. Шкіра, пластик або алюміній створюють не тільки естетику салону автомобіля, але й відчуття преміальності Renault Koleos.


Центральна консоль має оновлену мультимедійну систему. Вона має екран з діагоналлю 12,3 дюйма з сенсорним екраном, який відтепер підтримує Apple CarPlay або Android Auto. Інтерфейс мультимедійної системи став більш зрозумілим, що значно спрощує процес керування системою. Також ця система вигідно відрізняється наявністю бездротової швидкої зарядки для смартфона, а також USB-портів для кожного з рядів сидінь.


Передні сидіння автомобіля мають системи підігріву і вентиляції, а також опції налаштування в кількох напрямках, що створює комфортні умови навіть для тривалих поїздок.


Технічні інновації і безпека

 

Renault Koleos 2024 року отримали кілька новітніх технологій, які роблять керування ще більш безпечним і комфортним для водія. Так автомобіль має такі новітні системи як:

  • автоматична система екстреного гальмування;
  • адаптивний круїз-контроль;
  • система контролю сліпих зон;
  • система утримання у смузі руху;
  • система камер кругового огляду.

Система мультимедіа також не відстає від прогресивних тенденцій. Easy Link дозволяє приєднати до системи смартфон, керувати навігацією в режимі реального часу та отримувати актуальну і точну інформацію про ситуацію на дорозі. Можна ще згадати про більш чітку графіку і значно швидший відгук.

Базова комплектація оснащена двигуном об’ємом 1,6 літра, який має потужність 160 кінських сил, а для тих хто шукає більшу потужність є можливість встановити 2-літровий дизельний двигун потужністю 190 к. с., який має вражаючий крутний момент.

 
Огляд Рено Колеос 2024 року
  • Нравится
  • 0

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top