Понеділок, 16 вересня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Загинув захисник України Роман Бондарєв Новина з фото

Загинув захисник України Роман Бондарєв
Під час виконння військового обов’язку, рятуючи поранених побратимів, 28 травня 2024 року отримав численні поранення 26-річний захисник України Бондарєв Роман Сергійович. 1 вересня його серце зупинилося.
Про це повідомляється на офіційному сайті міськради.

Роман Бондарєв народився у селищі Власівці Світловодської міської громади. Закінчив ЗОШ №8, Світловодський політехнічний коледж. Навчався у Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського, де здобув кваліфікацію бакалавра, а згодом і магістра за спеціальністю "телекомунікація та радіотехніка". Працював на ПП "Віктор і К".

3 квітня 2023 року Роман Бондарєв вирішив піти захищати Україну від ворожої навали. Після підписання контракту, протягом двох місяців, проходив військову підготовку у Великобританії, після чого служив у ЗСУ на Харківському напрямку. 

28 травня 2024 року, під час допомоги пораненим побратимам, Роман потрапив під мінометний обстріл та отримав тяжкі поранення. Лікарі зробили йому 27 операцій, але, не зважаючи на усі зусилля медиків, 1 вересня 2024 року Роман Бондарєв помер.

"Нічим не розрадити рідних та близьких воїна, у якого попереду мало бути довге і щасливе життя… Це наш спільний біль, спільна втрата і спільне горе... У цей важкий час висловлюємо співчуття рідним і близьким захисника, схиляємо голову в глибокій скорботі", — йдеться в офіційному повідомленні.


Вічна пам’ять герою!

Загинув захисник України Роман Бондарєв
  • Нравится
  • 1


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top