Неділя, 08 вересня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Зупинилося серце захисника України Владислава Журавльова

Зупинилося серце захисника України Владислава Журавльова
Серце 23-річного старшого солдата Владислава Журавльова зупинилося у лікарні міста Запоріжжя, куди він потрапив внаслідок отриманих травм під час захисту України.
Про це повідомляється на офіційному сайті Світловодської міської ради.

Владислав Журавльов народився 22 грудня 2000 року у Світловодську. Навчався в школі №3, згодом вступив до Світловодського політехнічного фахового коледжу.

У 2021 році Владислав пішов служити до української армії, а після початку повномасштабного вторгнення підписав контракт та став на захист рідної Батьківщини. Служив старшим навідником 3-ої гармати 2-го самохідного артилерійського взводу 3-ї самохідної артилерійської батареї 1-го самохідного артилерійського дивізіону.

Серце 23-річного старшого солдата Владислава Журавльова зупинилося у лікарні міста Запоріжжя, куди він потрапив внаслідок отриманих травм, які отримав під час захисту України.

— Йому назавжди 23… Зовсім молодий, скільки планів, амбіцій, бажань, однак не судилося здійснитись. Тепер він оберігатиме нас із небес, — йдеться в офіційному повідомленні. — Низький уклін молодому Захиснику, перед яким усі ми в неоплатному боргу. Розділяємо біль непоправної втрати з рідними та схиляємо голову в скорботі.


Світла пам’ять…

Деталі стосовно поховання за номером 050 641 79 78 (Владислава, сестра).
  • Нравится
  • 0


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top