Неділя, 08 вересня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Джерсі — трикотаж із багатьма перевагами Рекламний матеріал

Джерсі — трикотаж із багатьма перевагами

Для пошиття деяких моделей одягу, наприклад, кардиганів та суконь, шапок та костюмів, потрібна досить щільна, але еластична тканина. У такому випадку ідеальне рішення — трикотаж. Але якщо потрібен м’який матеріал, краще купити джерсі — популярний різновид трикотажної тканини. В інтернет-магазині тканин Атлас можна замовити різноманітні варіанти як за складом, так і за кольором.

Ключові особливості джерсі

 

Цей плетений матеріал може виготовлятися з різних волокон, зокрема натуральної вовни чи бавовни. Цікаво, що джерсі може бути навіть із шовку, віскози та поліестеру. Залежно від складу такий трикотаж матиме певні цікаві властивості, але загалом він приваблює наступними особливостями:


  • своєю м’якістю, приємністю на дотик;
  • високою еластичністю;
  • чудовою стійкістю до деформації;
  • простотою в догляді;
  • здатністю драпіруватися;
  • поєднанням гігроскопічності з повітропроникністю.

Завдяки властивостям і розтягуватися, і зберігати форму одночасно, матеріал широко використовується для пошиття одягу та домашнього текстилю. Джерсі також дуже практична тканина, що не мнеться. І це зазвичай дуже подобається абсолютно всім. 


Результати використання тканини

 

Одяг, пошитий із джерсі, комфортний під час носіння, у ньому зручно рухатися через його еластичність. Цей матеріал цікавий і тим, що готовий одяг не потрібно прасувати, а це значно заощаджує час сучасної людини.


Привабливі візуальні характеристики джерсі, а зрештою й пошитого з нього одягу, в тому, що його зручно носити як у домашніх умовах, так і одягати як урочисте вбрання. Тому з джерсі шиють велику кількість моделей для повсякденного носіння та святкових подій. 


Джерсі — універсальний і дуже практичний матеріал. Він доступний для замовлення онлайн у магазині Атлас. Тому більше не потрібно шукати якісну тканину, щоби втілити в життя свої сміливі ідеї. В інтернет-магазині можна підібрати і її необхідну кількість, і бажаний колір.



Партнери:


Top